Jag lever.

Tystnaden på bloggen har varat i två dagar. Men jag lever. Det är knappt. I måndags körde vi hårt på gymmet. Jag gillar egentligen inte gym alls. Det är något från barndomen med att det bara var stora och knäppa muskelkillar som gick till det lilla gym vi hade där jag kommer ifrån. Jag är inte en stor muskelkille. Kommer nog aldrig bli heller. men på gymmet var jag i måndags. Hanna var med och hade lagt upp ett träningsprogram. Det är mycket fokus på att bli starkare i löpningen och jag gillar det! Således är det mycket övningar för att stärka bål och träna höfterna. Riktigt bra. Jag vet inte om jag ska ge mig in på att förklara vad jag gjorde men med lite tur kanske jag kan få Hanna att filma någon övning nästa gång för det var mycket bra övningar!

Ikväll – löpning med syster.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.