En framtidsdröm

Del åtta av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

Det här är kanske den svåraste rubriken av dem alla. Jag är inte så mycket av en drömmare. Jag vill se mig själv som Yoda.

Do. Or do not. There is not try.

(Ja jag inser ironin i att jag så självsäkert igår hävdade att jag inte är så mycket för citat men då vill jag bara påpeka att StarWars och särskilt Yoda spelar i en egen division när det gäller livsmotton.)

Och även om jag inte är varken liten eller grön försöker jag leva som Yoda lär. Och försöker göra saker och sätta mål. Det här låter ungefär lika charmigt som när finansministern pratar budget, jag är medveten om det och det är klart att jag drömmer om saker. Men när jag gör det försöker jag se till att de blir verklighet. Det är roligare så. Just nu har jag som tydligt dröm att springa Lidingöloppet på under 2.45 och i sann Yoda-anda försöker jag därför att träna så att jag ska klara det. I höstas hade jag som dröm att kunna crawla. Efter att ha spenderat X antal timmar i bassängen kan jag det nu. Så drömmar är roliga men att förverkliga dem är roligare.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.