När orken tryter.

Så hände det. Orken började sina. För att skriva blogg alltså. De senaste gångerna jag har tränat har jag inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen alls. Det känns ändå helt ok att det är åt det hållet så att säga. För träna – det gör jag! Sen sist har jag hunnit med att kuta med syrran, springa i Amsterdam, gymma på hotellet och en lång lördagstur i Lidköping. Sämre kan man ha det. Förra veckan blev någon form av rekord i löpning tror jag. 28.4 km avverkades och det känns givetvis otroligt bra. Ännu bättre med tanke på att jag dessutom var på gymmet två gånger. Det börjar så att säga ta sig.

Folk säger att jag ser smalare ut men jag vet inte. Det här handlar inte så mycket om att bli smal som att ha det gött och må bra. Och att hitta ett sätt som funkar att leva på. Jag har aldrig trott på att leva som en asket i två månader för att sedan ha ett skitliv övriga tio. (Nåja, nu har jag haft ett skitliv matmässigt sett i ett år eller så men ja, ändring på det nu då.)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.