YouTubekanaler om löpning

YouTubekanaler om löpning

Youtubekanaler om löpning. Det borde det väl finnas en mängd? Eller? Nä. Jag ska villigt erkänna att det har varit svårt att skaka fram tre vettiga YouTube-kanaler om löpning. Det finns en miljon om träning i stort men när det kommer till löpning är det värre. Jag gissar att det beror på att du behöver lite fler prylar än om du till exempel ska filma en WOD eller dylikt. Hur man nu inte kan gilla prylar är förstås ett mirakel.

Men efter mycket letande och ännu mer tittande har jag vaskat fram tre YouTube-kanaler om löpning som jag tycker är värda att följa.

YouTubekanaler om löpning

Stig Löpning

Jag råkar vara bekant med de som ligger bakom den här kanalen men det är sak samma. Det här är i mitt tycke YouTubes bästa kanal om löpning. Klippen är en blandning mellan tips och inspiration varvat med fotografi som är riktigt bra och som får det att suga i ut-och-springa-tarmen.


Harry Runs

Jag gissar att han som har kanalen heter Harry och det är därför den heter Harry Runs. För det är det som han gör i kanalen. Eller om vi ska vara helt ärliga. Han pratar mest om att han ska springa blandat med en del tekniktips. Och det är för tekniktipsen vi kommer. Det gör han bra!


The Run Experience

YouTubes största om löpning (?) med drygt 60k prenumeranter. Också mycket tekniktips och mycket halvknasiga löpövningar. Gillar det fokuset men saknar verkligen, verkligen mer inspiration. Det är bra ur perspektivet informativt men inte så mycket mer. Men en snygg kanal och som sagt, många bra tekniktips!


Det var mina tre favorit YouTubekanaler om löpning. Som sagt, det är få som jag tycker verkligen är bra och det är få YouTubekanaler om löpning som inte enbart handlar om tekniktips alternativt är ihopklippta reklamfilmer från de stora skovarumärkena.

Tips tack till Håkan Brovell!

Och min egen YouTube-kanal hittar du här.

Har du några egna favoriter när det gäller YouTubekanaler om löpning?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.