På det berömda håret.

Egentligen hade jag tänkt att ha en film här från dagens simning men eftersom min Macbook Pro nu mera känns som en Macbook Slow så blir det ett textbaserat inlägg igen. Ni hade förstås varken vetat om det här med filmen om jag inte så puckat hade berättat om det initialt. Dumt av mig.

Hursomhaver.

Vi simmade idag igen. Till skillnad från igår gick det dessutom helt okej. Vilket såklart beror på den magiska våtdräkten. Herregud vilken skillnad det är. Allt blir lättare och roligare i en våtdräkt. Det kommer att bli men nya devis från och med nu. Dålig dag på jobbet? Ta på en våtdräkt! Bråka med barnen om godis en onsdag? Ta på en våtdräkt! Osams med sambon om vems tur det är att diska? Ta på en våtdräkt!

Eventuellt kommer jag starta någon form av konsultbusiness kring detta. Åka land och rike runt och predika våtdräktenslov. Ut med alla livstilscoacher och ”trivas-på-jobbet”-konsulter. Hyr in våtdräkts-Johannes istället. Halva priset!

I våra våtdräkter simmade vi en sväng i bassängen först. Sedan hoppade vi i Ulvsundasjön som tro det eller ej var rimligt behaglig att bada i. Med våtdräkt då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.