Simma i sirap.

Jag hade bestämt att det skulle bli en bra start på veckan. Och en bra start innehåller som vi alla vet inte enbart Kellogs K utan också en stund i simbassängen. Glad i hågen rullade jag ner till Huvudstabadet. Eller glad och glad. Jag var rätt trött eftersom det är mitt kroniska tillstånd på morgonen. Jag ser med avund folk som vaknar av sig själva klockan 6 och lägger upp att de sprungit 10 kilometer på morgonen innan kockan 07 samtidigt som de ättit en powerbreakfast. Själv är jag glad om jag väcks av tre alarm och en två-åring och får i mig en banan innan jag med andan i halsen cyklar till förskolan.

Nåväl. Simmas skulle det göras.

Efter 200 meter ville jag gå upp. Men tvingade mig igenom 1200 meter till. Delvis eftersom jag är snål och hade betalt 80 kronor i inträde. Valuta för pengarna ska det vara annars kan de va. Det var inte snyggt. Det var inte snabbt. Men det blev i alla fall en halvtimme i bassängen.

På plussidan kan det noteras att jag hade precis hela bassängen för mig själv. Och bastun. Man får vara glad för det lilla ibland.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.