Öppet Vatten-träning

Vi simmade som sagt igår. I våtdräkt. Och jag pratade om en film. Jag redigerade den igår men eftersom det tog cirka tre och en halv evighet för min dator att processa filmen så hann jag inte få klart den innan 23.59 igår. Och har jag lovat att blogga varje dag så har jag. Därav att det inte blev någon film igår. Men! Det blir film idag istället.

När jag tittar på den nu så inser jag att jag klippte lite hafsigt igår också. Jag kommer kanske att göra en ny version av den. Håller på att fuska med att lära mig Premier Pro hemma på kammaren. Det här kan bli en bra övning.

Vill du få en pling på YouTube när jag laddar upp nya filmer? Här kan du prenumerera på min YouTube-kanal!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.