Kom igen Johannes!

På det berömda håret.

Egentligen hade jag tänkt att ha en film här från dagens simning men eftersom min Macbook Pro nu mera känns som en Macbook Slow så blir det ett textbaserat inlägg igen. Ni hade förstås varken vetat om det här med filmen om jag inte så puckat hade berättat om det initialt. Dumt av mig.

Hursomhaver.

Vi simmade idag igen. Till skillnad från igår gick det dessutom helt okej. Vilket såklart beror på den magiska våtdräkten. Herregud vilken skillnad det är. Allt blir lättare och roligare i en våtdräkt. Det kommer att bli men nya devis från och med nu. Dålig dag på jobbet? Ta på en våtdräkt! Bråka med barnen om godis en onsdag? Ta på en våtdräkt! Osams med sambon om vems tur det är att diska? Ta på en våtdräkt!

Eventuellt kommer jag starta någon form av konsultbusiness kring detta. Åka land och rike runt och predika våtdräktenslov. Ut med alla livstilscoacher och ”trivas-på-jobbet”-konsulter. Hyr in våtdräkts-Johannes istället. Halva priset!

I våra våtdräkter simmade vi en sväng i bassängen först. Sedan hoppade vi i Ulvsundasjön som tro det eller ej var rimligt behaglig att bada i. Med våtdräkt då.

Exit mobile version