• Home
  • /
  • Träning
  • /
  • Förlåt för att jag simmade på dig. Eller nä.

Förlåt för att jag simmade på dig. Eller nä.

Vi svenskar är bra på många saker. Som nationalsport borde vi istället för fotboll ha att stå i kö tillexempel. Vi är tålmodigt folk. Som väntar på vår tur. Som väntar på bussen på rätt ställe. Som är rensonliga. För det mesta.

I simhallar verkar den logiken upphöra. För trots att det i simhallen är tydligt uppmärkt vilka aktiviteter som förväntas företas på de olika simbanorna så är det som att detta ändå alltid övertrumfas av ”Jag var här först”-argumentet. Och jag vet att när en bana kallas för ”snabbsimbana” så är det ett lite luddigt begrepp. Snabbt för mig kanske inte är snabbt för dig så att säga.

Så jag är ledsen du bastanta dam som har simmat ryggsim i den banan ett par gånger nu. Ledsen för att jag har simmat in i dig ett par gånger. Eller ledsen och ledsen vet jag inte. Jag tycker väl kanske att du borde fattat efter att vi språkade på kortsidan. Eller efter att jag simmade in i dig första gången. Och ja, det kanske var med flit, det kanske det var. Och om du har en blogg får du gärna gnälla på mig där. Bara du inte fortsätter simma konstsim i snabbsim-banan.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.