Motvind.

Jag tar tillbaka alla ogenerade hyllningar och kommentarer som ”den rullar så lätt”. Det gör den inte i motvind vill jag lägga till i alla fall.

Vi sprang efter badhuset idag. I den föregående meningen vill jag särskilt betona bad. Det var det och inget annat vi gjorde i huset även om jag tror att investeringen i att gå dit nu är att hon kommer bli nästa Sarah Sjöström. Baserat på hur hon känner inför vatten är chanserna goda men vi får inte till hennes fjärilskickar riktigt än. På så sätt brås hon på sin far.

I badhuset hade vi hela barnpoolen för oss själva. Det är mer än vad pappar brukar ha när han är på badhuset deklarerade jag högt för min avkomma som bara för att markera att hon kanske inte ska vänja sig vid lyxen med att ha en egen pool. Normalt sett får man trängas med ryggsimmande tanter och så vidare fortsatte jag. Bara så hon inte blir besviken senare i livet.

Thule Glide

Jogga jogga jogga.

Efter det sprang vi. Egentligen stod det 10 kilometer Distans på schemat men eftersom någon behagade sova en stund längre så blev det 11,5 kilometer. Det gjorde inte så mycket.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.