Comeback.

Jag har aldrig gillat att gymma. Kanske har det att göra med att i Ed förknippades gymträning med att du var en anabolaknaprande kille som tränade för att slå invandrare. Eftersom min föräldrar inte tyckte att det var en bra sysselsättning så fick jag spela fotboll istället. Så här i efterhand håller jag såklart med om att fotboll var bättre än gym av den anledningen men det har också medfört en viss aversion mot att gymma. (Också mot att rösta mot SD och det är jag tacksam för.)

Men så var det då det här med lönnfetman. Som sakta kommer krypande om man heter Johannes och tror att bara för att man flyttar så behåller man vikten. För sedan Stockholm blev hemma har jag inte riktigt kommit iväg till gymmet. Trots att jag vet att jag borde. Och sprungit har jag gjort fram tills för lite drygt två veckor sedan. Eller rättare sagt tre men jag försöker skarva till det ner till två. Och det räcker tydligen för att man ska bli totalt förslappad. Nu kan det senare ha och göra med att konsumtionsgraden av icke hälsoklassad kost har gått upp i samma proportion som träningen gått ner. Men skam den som ger sig. Jag letade mig till gymmet idag. Elixia. En rakt igenom trevlig upplevelse. Fräscht, bra med yta och riktigt mycket fria vikter och fler TRX-band än det finns barr på vår gran.

Så bra grejer helt enkelt. Vad som inte vad som var bra grejer var min form. Vi kan väl säga att den hade sett bättre dagar. Men skam den som ger sig.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.