SHFT

SHFT är en smart liten pryl som du sätter på skon. Är det allt den gör? Icke! Efter att du har spänt på den på skon så startar du en app och det är det där som är det fina med SHFT för i appen bor det en liten löpcoach. Låter det bekant? Inte helt olikt Racefox Run som jag recenserat tidigare.

Om ni klickar på videon ovan så får ni hela min sammanfattning av SHFT och vad som skiljer den mot Racefox Run men bara för att lite kort ge en sammanfattning om vad som är bra och dåligt, så här efter en ends testlöpning med podden och appen.

Men lite bakgrund. Köpte min SHFT som en Kickstarter-kampanj och den skulle egentligen vara mer komplex än vad den är med SHFT har dragits med ekonomiska problem. Ett tag såg det ut som det inte skulle bli någon SHFT alls. Men så blev det tillslut även om de strök en massa funktioner som jag hade hoppats på, bland annat möjligheten att löpa utan telefon. Men åter till vad som är bra vs. dåligt.

SHFT

Viktigt med bra testmiljö!

Plus

Starka fördelar är enkelheten att komma igång. Grymt användarvänligt och enkel setup. Stort plus!

Feedbacken som kommer direkt, efter ett litet test på bara 2 minuter känns användbar. Jag får direkt feedback och kan börja jobba på att förbättre min löpteknik omedelbart. Riktigt snyggt. Coachen är hela tiden närvarande och pratar med mig i lurarna. Stort plus jämför Racefox som ”bara” är ett pip. Det här känns coolare också!

Minus

På minussidan är såklart alla funktioner som exkluderas från Kickstarter och det är lite av en besvikelse att inte SHFT kan leverar dem men å andra sidan är det också en risk man tar på just Kickstarter.

För den dryga 1000-lapp jag betalade för både podd och app känns det som ett gjutet köp och det ska bli riktigt roligt att testa SHFT mer grundligt framöver.

Skulle du kunna tänka dig att springa med en digital löpcoach i öronen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.