Trispot

Kom igen Johannes <3 Trispot

Det är inte utan att jag med illa dold stolthet har nöjet att presentera Trispot som samarbetspartner till mig. De har försett mig med två extremt trevliga våtdräkter, en Zone3 Evolution som passar för swimrun och en Zone3 Vision för öppet vattensimning. Den senare är också en perfekt modell om man ska simma tillexempel Vansbro senare i sommar.

Ni kommer definitivt få uförliga recensioner av båda dräkterna men jag har redan smyg-testat Evolution-dräkten och det initiala intrycket är att det är ett sådant brutal skillnad på den här dräkten och min gamla tillklippta och tillfixade Head Tricomp-dräkt. Inte för att den är en dålig dräkt men utanför att Evolution-dräkten verkligen är en förfining av hur en swimrun-dräkt ska vara. Det kommer bli ett nöje att köra i den!

Och nu är det klart att jag är lite färgad men alltså trevligare personal i en butik får man leta efter. Min kontakt med Trispot hittills har varit så oerhört trevlig. De är kunniga och känns geniunt intresserade av att det ska gå bra för sporten swimrun. En sådan butik måste man bara älska!

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.