Apfot eller barfot?

Slog till och köpte ett par Vibram KOS iförrgår. Jag ska inte säga att jag har gått in dem än för det har jag inte men jag tog i alla fall en liten promenad. Det känns – annorlunda men rätt gött. Ska våga mig på att testa imorgon på lunchen tänkte jag. Kanske.

Sprang igår igen. Målet är ligga på minst 15km per vecka i juni. Det gick fint förra veckan och igår gick det oerhört fint. Tog rygg på en man som sprang som funnes där eld i hans bak. Hans ben var groteskt långa där han älgade fram på Kungsholmen. Har man sådan tur tänkte jag och det hade man. Så jag tog rygg. Det syns på min Runkeeper var det var någonstans. Nu hade jag hyfsat tempo redan innan men älg-mannen med de långa benen var onekligen en bra hare. Han hade förövrigt ett läskigt stabilt tempo. Som han hade en metronom i sig som bara slog och slog. Precis vid 4 km gick mitt skosnöre upp. Panik. Älgmannen älgade på. Fan. Skulle jag tappa tempot nu? Jag älgade i kapp. Det gick fort.

mandag10

Och det här börjar ta mig tusan kännas rätt bra. Löpningen och träningen. Gör alltid ett par armhävningar efter passen nu och till och med dom kändes bra idag. På måndag väntar Hanna. Eller den skoningslösa som jag också kallar henne. Vi får se hur det går.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.