Make room. Make room for all the julmat.

Låt oss vara ärliga för en stund. Anledningen att någon överhuvudtaget tränar något i dagarna kring jul är enkom för att allt tryckande av prinskorv, sill, röbetssallad, lutfisk, dopp i grytan, sylta, julkorv, sillsallad, gravad lax, lutfisk, julskinka,, rödbetssallad, Janssons frestelse, köttbullar, risgrynsgröt, revbensspjäll, potatis, olika kålsorter och vörtbröd, ris a la malta, knäck, ischoklad, tryfflar och Alladin-askar ska slinka ner med lite mer lätthet vs. om det inte tränades allt.

Okej, det ska inte generaliseras allt för mycket och det ska sägas att det i alla fall är anledningen till varför jag tränar överhuvudtaget i jul.

Vi har varit lediga den här veckan. Eller lediga och lediga, jag har tjuv-jobbat lite emellanåt. Ganska mycket emellanåt till och med men dagarna har varit mötesfria i alla fall. Och därför har vi begett oss till svärmor och svärfar i Lidköping. Och jag har kunnat träna varje dag, i dagsljus. Bara en sådan sak.

På kvällstid har jag gjort jävelskap.

Svärfars granne har den här typen (se nedan) av julbelysningen på sitt hus. Svärfar har muttrar, pekat och svurit åt den varje kväll sedan vi kom i tisdags.  Så jag köpte en likadan till honom och monterade upp igårkväll efter att han gått till sängs. Jätteuppskattat! Lika uppskattat som när jag förra året bytte ut glödlampan i deras kökslampa mot en discolampa som svärfar i godan ro tände på morgonen för att läsa sin tidning.

 

Jättefin

Annars då. Jodå, idag gjorde jag plats för lite vita chokladtryfflar. Sprang 10 kilometer så det räcker väl till att trycka i sig en eller två tryfflar.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.