Mjölksyrafest

Äldre mäns dinglande paket.

Hur man än vänder och vrider sig så har man rumpan bak. Det stämmer inte minst på badhus. Vi har pratat om det förr men det tåls att upprepas för det är ett fenomen som aldrig upphör att förvåna. Jag talar såklart om äldre herrars totala oblyga nakenhet på badhus. Den diskrimineringsvurmande påpekar här att jag generaliserar in alla äldre män i den här kategorin men då vill jag bara göra det klart att det är för att alla äldre män är i den kategorin. Det finns ett rakt samband mellan ålder och total avsaknad av känsla för nakenhet. I alla fall i omklädningsrummen på samtliga badhus jag har besökt under 2017.

På ett sätt avundas jag deras totala nonchanlans inför sin nakenhet när de, för sin ålder vigt svingar upp ena benet lite käckt på bänken precis bredvid där en annan lagt sina badkläder och sedan börjar att torka av benen med hela härligheten dinglandes på ett avstånd som med alla mått mätt kan definieras som för nära. Jag avundas den så tillvida att de är så obrydda. Tänk att vara så obrydd inför livet i stort. No fucks given så att säga.

Samtidigt förfasas jag eftersom, well. Deras paket obönhörligen hamnar i siktlinjen och förevigas på hornhinnan på ett sätt som inte ens skulle kunna utraderas med Sveriges samlade mängd aceton.

Jag undrar också när den här obryddheten infinner sig? Är det vid en given tidpunkt i livet? Kommer jag att komma dit och på samma sätt svinga benen hit och dit på åldernshöst eller fortsätta med att vira handduken så tätt att det går att missta mig för en egyptisk mumie, uppgrävd på sent 20-tal, där jag skyndar till duschen? Jag antar att den som lever får se.

Fram tills det eventuella dinglandet fortsätter jag i alla fall att träna simning. 1900 snabba meter idag innan middagen.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.