Miserabelt

Markoolio

Jaha. Vad har han med saken att göra? Ingenting egentligen förutom att det här inlägget handlar om mål och då associerade min hjärna till Markoolios gamla klassiska fotbollsdänga och något ska man ju döpa sina blogginlägg till. Fråga mig inte hur det där fungerar eller varför det fungerar så men så är det.

Mål är i alla fall bra att ha. Säger i princip alla som någonsin uppnått något. Sätta upp målbilder och visualisera saker och sådär. I början av året bestämde jag mig därför att jag skulle simma 104 kilometer totalt det här året. För en del är den mängden ungefär en veckas träning (läs Sofia) men för mig var det en ökning gentemot förra året med ganska exakt 90% i antalet simmade kilometrar. 104 kilometrar är också 2 kilometrar i veckan vilket kändes mer än nåbart. I alla fall i januari. Och tydligen har jag simmat på i en takt som är vettig för alldeles nyss så meddelade Runkeeper mig om att jag har en ynka kilometer kvar tills jag är uppe i 104 simmade kilometrar det här året – med nästan två veckor kvar att simma de på. För att klara det behöver jag simma 72 meter per dag. Det känns överkomligt. Relativt överkomligt i alla fall. Ska försöka beta av dem imorgon till och med.

På löpsida satte jag ett stretch-goal på 2000 kilometer. Jag kommer inte nå det efter som jag har 600 kilometer kvar till det. Det är lika med ett marathon om dagen och det känns lite väl långt att köra i 14 dagar. Men! Jag kommer slå fjolåret i antal löpta kilometer. Alltid något. Markoolio lär vara stolt.

Sätter du upp mål med din träning?

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.