Skatås

S to the mester har börjat och inletts med en tur till Göteborg. Och som sig bör så har det sprungits i Göteborg. Och var annars ska det springas i Göteborg om inte Skatås. Ingenstans. Precis.

Igår en runda runt Stora Delsjön med Linda och Johan. Idag en rätt-ut-i-skogen runda med Marcus och Linda. 15 kilometer i rätt ut i spenaten så att säga. Med lite välvilja kan vi kalla att det var stig vi sprang på men emellanåt behövde man kisa och titta väldigt noga för att se var den högst eventuella stigen gick. Svinkul! Sprunigt lite för lite hard-core-trail i år vilket ska jämförs med ifjol då jag mer eller mindre lekte Bockstensmannen hela sommaren.

Det är lätt att glömma bort hur bra Skatås är ur löpsynpunkt både när det gäller hederliga 8:an och alla grymma möjligheter till både trail och långpass på grusväg det bjuds där. Cyklade en hel del i Skatås när jag bodde i Göteborg back in the days och det är alltid lika gött att komma tillbaka till de skogarna där jag i alla fall hittar något sånär.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.