4x4 intervaller

When in Ed.

Globetrotter livet fortsätter. Göteborg. Ed. Lidköping. Ställen och platser som förärats min närvaro de senaste dygnen. Eller hur det nu var.

Eftersom det är min födelsedag (!) idag så firade jag givetvis med dubbla träningspass. Fyller man år så fyller man år. Först en repa i sjön hemma hos mamma och pappa och sedan en kvälljogg bland knott och raggare i Lidköping. Eller Lisch som de initierade säger. Och en vill ju inte vara sämre så att säga. Jag har svårt för att bestämma mig vad jag tycker minst om av knott och raggare men jag tror att jag kommer få gott om tillfällen och utvärdera båda den närmsta veckan eftersom det är Powermeet i Lisch den här veckan. Om du inte vet vad det är så känn dig inte dum. Jag hade ingen koll på det heller. Kortfattat kan vi väl beskriva det för oss träningsintresserade (nåja) som ett Göteborgsvarvet fast för folk som gillar amerikanska bilar. Eller Ironman Kalmar för folk som gillar att visa stjärt.

80000 (Ja, åttiotusen) besökare är beräknade att inta Lidköpings gator och torg från och med onsdag till och med söndag. Det är cruise (är det ens ett ord?) genom hela Lidköping och den beräknas ta fyra timmar. Alltså fyra timmar för en bil att ta sig runt den uppsatta slingan alltså. Själva cruiseingen (eh) är beräknad att hålla på från 18-02. Oh the joy.

Lyckligtvis ska vi delvis fly kommunen under den här tiden.

 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.