Ska du köpa Jawbone UP?

Har firat ett år med Jawbone UP. När man tänker på det är det nästan knäppt att jag gått runt med ett band på armen i över ett år. Den ständiga frågan jag fått under tiden jag haft det på armen är ”Gör det någon skillnad?” och så här lite mer än ett år efter införskaffandet tycker jag att jag har tillräckligt underlag för att göra en slutsats av användandet och om det gör någon skillnad. Och svaret är entydigt ja.

Det gör skillnad att få koll på hur mycket (eller lite) man rör på sig under en normal dag. Jag har tappat räkningen på alla gånger jag gått en liten extra sväng hem från tunnelbanan eller tagit ett extra varv på kontoret bara för att röra på mig och få till lite extra steg. Gör då de här små extra rundorna någon skillnad? Jag vill tro det. Att Gå 12000 steg mot 8000 steg kanske låter lite på en dag men multiplicera med 100 och jag vill tro att det ger effekt.

Den enda nackdelen med Jawbone UP är att jag är inne på mitt tredje band på ett år. Bandet går helt enkelt sönder om man använder det.

Ska jag köpa ett Jawbone UP?

Jag tycker verkligen det! Om du är beredd att röra mer på dig vill säga. Jag har haft kompisar som köpt det men inte använder det alls efter inköpet och då får man så klart ingen effekt.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.