Kom igen Johannes!

Skatås

S to the mester har börjat och inletts med en tur till Göteborg. Och som sig bör så har det sprungits i Göteborg. Och var annars ska det springas i Göteborg om inte Skatås. Ingenstans. Precis.

Igår en runda runt Stora Delsjön med Linda och Johan. Idag en rätt-ut-i-skogen runda med Marcus och Linda. 15 kilometer i rätt ut i spenaten så att säga. Med lite välvilja kan vi kalla att det var stig vi sprang på men emellanåt behövde man kisa och titta väldigt noga för att se var den högst eventuella stigen gick. Svinkul! Sprunigt lite för lite hard-core-trail i år vilket ska jämförs med ifjol då jag mer eller mindre lekte Bockstensmannen hela sommaren.

Det är lätt att glömma bort hur bra Skatås är ur löpsynpunkt både när det gäller hederliga 8:an och alla grymma möjligheter till både trail och långpass på grusväg det bjuds där. Cyklade en hel del i Skatås när jag bodde i Göteborg back in the days och det är alltid lika gött att komma tillbaka till de skogarna där jag i alla fall hittar något sånär.

Exit mobile version