plask

The Big Splash.

Två dagar har jag missat. Det var ju skit när allt gick såbra annars. Egentligen vet jag inte om det är bra eller dåligt. Mina Facebook-vänner och en och annan på twitter är säkerligen relativt glada över att slippa få en länk till den här skiten postat i nyllet. Någon kanske högst eventuellt saknar den (Hej mamma!).

Så vad har ni då missat under dessa två gastkramande dagar? Well. Ett långpass på 15 kilometer och ett snabb-distanspass på lunchen igår. Inget av dem särskilt spännande. Det var mest det gamla vanliga. Höger fot framför vänster. Reapeat to infinity. Eller 15 respektive 6 kilometer för att vara exakt. Lunch-löpningen var en nära-döden upplevelse.

Och så idag då. Stora delar av det som brukar vara det normala simsällskapet samlades och simmade i Brunnsviken idag. Blev ”bara” 1300 meter men det har hänt något magiskt med min simform den senaste tiden. Den är ruggig just nu. Kan trycka på och har bra läge i vattnet. Utmanade ödet och körde min gamla-gamla swimrun-dräkt idag också bara för att se om det är våtdräkten eller vad det är som har gjort det här. Det gick bra ändå. Nu ska jag verkligen försöka simma hela sommaren och konservera det här. Det kommer antagligen gå åt helvete men försöka kan man alltid.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.