midsommar

Oh no.

Jag vet. Jag missade igår. Det hade antaligen gått att räkna ut med de mindre ädla delarna att midsommar skulle missas och så blev det. Otur ändå.

Jag tränade däremot. 3x8min hem från självplocket av jordgubbar. Eftersom jag sprang mer eller mindre identiskt med ifjol kan vi väl börja kalla det någon form av tradition. Tanken var att springa intervallerna i runt 4min/km-fart. Det gick sådär. Första två helt okej med någon sekund över. Sista var så kräk-jobbig och jag kunde inte hålla uppe farten alls. Men friskt satsat, hälften vunnet eller vad det är alla kläm-glada instagrammare brukar säga.

Idag har jag dessutom på självaste midsommardagen lyckats klämma in lite simning. Det är så man blir förbannad. Det var friskt och jag hade glömt min badmössa. Det blåste något vanvettigt idag också och jag hade hela Vänern in från sidan hela simningen. Det kändes kan vi väl säga och navigeringen gick sådär. Vilket var både bra och dåligt. Dåligt för att jag simmade snett. Bra för att jag fick ihop lite mer simning då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.