Midsummer

Pre-midsommar

Jag vet inte riktigt vad dagen före midsommar kallas. Dagen före midsommarstångsdagen? Det borde generellt sett finnas fler dan-före-doppare-dan talesätt kring våra högtider. Det är ”vilovecka” i löpningen och alltså ingen tuff vecka med kräk-intervaller. Så en lätt kvällsjogg var allt som stod på dagens träningsschema.7 kilometer för att vara mer exakt. Varken mer eller mindre.

Den stora fördelen med att vara i Lidköping är förutom att det innebär en 150%-ökning av barnvakter också att det är platt som en pannkaka och att alla löpturer som utspelar sig i de ”centrala” delarna av Lidköping därför blir världsmästar-löpningar. Det är alltid trevligt att känna sig som en sådan trots att den brutala verkligheten blir en annan så fort någon har slängt in en backe någonstans.

En annan fördel med Lidköping är att det är ganska fint. Säg inte att jag sagt det till min fru för då börjar hon tjata om sommarstugor och sådant där.

En nackdel är att det är mycket knott. Det kan eventuellt vändas till en fördel under långpass eftersom man slipper ha med sig energigels. Det är bara att öppna munnen i en svärm så är proteindepåerna påfyllda. Imorgon midsommar och det kommer tränas för att göra plats med de ohemula mängder jordgubbar jag ska äta i självplocket.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.