Börja Träna!

En helt ny värld.

Ibland när det är jättedåligt väder ute och jag känner för självspäkning ihop med andra människor går jag och springer på SATS. Jag har ett gymkort där som jag under inga omständigheter någonsin kommer sätta mig ner och räkna på eftersom det skulle framkalla så djup ekonomisk ånger att jag skulle få lägga ytterligare ett par tusen på psykologbesök för att bota den uppkomna ångesten.

I alla fall.

Jag drygade ut kalkylen igår genom att faktiskt besöka SATS. Normalt sett går jag till SATS Spårvagnshallarna eftersom det ligger närmast jobbet och man vill ju inte bränna onödiga kalorier på att ta sig långt bort till ett annat gym. Det vore inte ekonomiskt försvarbart när man nu ändå ska slösa pengar på ett dyrt gym. Att inte utnyttja det alltså.
Igår spexade jag till det och gick till Sveavägen. Det vill säga gymmet näst längst bort. Ungeför 500 meter längre bort. Ett äventyr. Lite som en utflykt i skolan. En annan värld.

Där Spårvagnshallarna mest består av korpulenta reklamare består Sveavägen av handelsstudenter som leker affär. Lite som min dotter gör på dagis fast istället för låtsas-kakor så pratar handelsstudenterna om case och sådär. Båda kategorier ungefär lika söta.

Mina intervaller gick lika bra att springa där som på Spårvagnshallarna i alla fall.

2 Comments

  • Helena Enqvist

    november 3, 2016 at 4:00 e m

    Jag har för första gången på 9 år löst ett träningskort. På det gym jag jobbade på tidigare och hade då gratis träning. Nu har jag ångest över att jag faktiskt inte nyttjar kortet och de surt förvärvade pengarna jag lägger ned. Inser att det inte är billigt. Tar ditt råd till mig och räknar inte på kostnaden, anar att per besök skulle det bli skyhögt…

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.