Tresticklan

27 dagar kvar.

Det har hela tiden varit långt kvar till Axa Fjällmaraton. Typ hela sommaren. Igår slog kalendern om och juni blev juli. Jag har ingen riktig koll på var juni tog vägen. Helt plötsligt var det bara juli. Som om juni röstade och gjorde sin egen kalender-brexit. ”Jag vill inte vara med mer” och sedan bara dumpade överallt på juli och ba ”klara dig själv nu!”. Så känns det.

Vilket är synd för jag hann knappt träna i juni. Förkylningen som jag fick för mina synders skull (eller något i den stilen) ihop med lite för mycket kalas ställde förstås till det. Inte ett rekorderligt långpass hann jag knåpa ihop innan kalendern slog om från juni till juli.

Eftersom det bara är ganska exakt 27 dagar kvar till Axa Fjällmaraton kan man misstänka att det skapade viss panik hemma hos Sundlo. Och tror man det så tror man alldeles rätt. Men jag har gjort indiska andningsövningar och kommit över det nu. Att jag i fredags sprang 24 kilometer i kuperad har också hjälpt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.