Allt annat än att träna.

De senaste dagarna har jag gjort allt annat än att träna.

Det känns viktigt att poängtera det. I en värld där det är lätt att tro att alla hela tiden lever ett perfekt liv och där det ibland kan verka som om att träna är det enda jag gör så känns nästan som en plikt att upplysa om att jag inte har tränat också. Ytterst medvetet dessutom. Att inte träna alltså. Det har inte bara råkat bli så. För visst hade det gått och klämt in ett träningspass här eller ett träningspass där och det hade till och med säkert varit skönt att springa en stund men emellanåt tror jag det är bra att bara mentalt kopplat bort träningen lite också. Så jag har gjort det.

Vad har jag gjort istället? Primärt druckit öl.

Först på den mest episka firmafest som jag troligtvis någonsin kommer gå på. En bombastisk upplevelse som jag på riktigt har svårt att se någonsin kommer toppas av ett företagsevent. Motsatsen till Tysklands-öl i platsmugg och Bert-Ove på ekonomi som satt ihop lite ”sköna låtar”. Vi är bortskämda med bra företagskalas på Spotify men när vi nu firade tio år så överträffades allt. Kalas i dagarna två och med ett avslut med en line-up som skulle få vilken festivalgeneral som helst att gråta av lycka. En redan episk line-up som toppades av ett besök av Justin Timberlake och avslutades med ett monsterset av Axwell & Ingrosso. Ni hör ju själva.

Det andra stället som det har intagits öl på är David och Veronikas bröllop. Samma David som jag sprang med på Omberg förra helgen.

Nu ska jag sova och vila mig i form till nästa helg där det kommer bli mindre öl och mer swimrun.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.