Träningsbloggar

Tips om dina bästa träningsbloggar

Jag försöker läsa andras träningsbloggar. Det är kul att se vad andra gör, hur andra tänker och hur andra utvecklas. För det mesta. Men sedan finns det en aldrig sinande ström med träningsbloggar som får mig att ta fram mitt vid det här laget väldigt gamla sykit från syslöjden med Raja 1993 och i en frenetisk takt börja sy en skämskudde modell större. Vi snackar en skämskudde så stor att hela Bengtsfors ryms bakom.

Det är så mycket skäms på en del bloggar att det aldrig vill ta slut. Värst är bloggarna som kör med centrerad text. Jag blir tokig. Men det är kanske en generationsfråga. I så fall ska min dotter stolt få hålla den äldre generationensfana och köra vänsterställd text. Det är så att säga en fight jag kommer ta. Den och rökningen i tonåren. (”Du ska inte röka och du ska fan i mej inte köra centrerad text på din blogg!”)

Nåja. Det var innehållet det skulle handla om. Där kan skämskudden åka fram emellanåt också. Eller kanske inte skämskudden men WTF-kudden då. Även här kan det vara en generationsfråga. Okej att du körde rumpa idag och är svinstolt över att du har en rumpa men du kan väl ändå inte köra det passet varje dag eller? Och är det verkligen så intressant att dela med sig av var man sov? Och mest pumpa (pun intended) bloggen full med bara bilder och halvtafflig text?

Smaken är må hända som baken (vältränad på en del och det gillar uppenbarligen Kurt-Ove, 53 på Facebook av dömma av alla hans likes på den så att säga) men jag letar träningsbloggar med lite kvalité. Ska det vara så svårt att skaka fram? Inte va?

Hit me with your bästa tips. Och man får göra skamlös reklam för sin egen träningsblogg. Men då får den vara bra.

 

 

12 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.