Pact

Tack för det Pact!

Det har börjat bli dags för nya löparskor. Mest troligt är att jag gör gubb-varianten och köper något som alltid funkat istället för att våga testa något nytt. Ett par Kinvara 7 med andra ord. Varför ändra ett vinnande koncept osv osv. Och lika säkert som att alkisar sitter på en parkbänk så fort det är över 15 grader i solen, lika säkert är det att jag cashar ut alla min dollares från Pact när jag ska köpa skor.

Jag har skrivit om det tidigare, Gympact alltså som nu heter bara Pact. Alkisar också. Är jag nästan säker på i alla fall. Om alkisarna alltså. Men jag funderar på i vilket sammanhang det skulle varit? Nåväl. Det är inte om alkisar det här ska handla även om det skulle kunna fylla en hel blogg i sig. Det var alltså Pact. Där man får lata personers pengar. Alternativt om man är lat själv så får man betala för andra personersträning. Jag gillar mer det förstnämnda än det sistnämnda. Ni kan givetvis läsa orginalinläggen om Pact men för er lata (och jag vill att ni går med om ni är lata för det betyder mer pengar till mig) så kan jag väl beskriva Pact igen då. Om ni tjatar alltså.

Pact funkar som så att du bestämmer innan hur många gånger i veckan du vill träna. Låt oss säga två gånger. Du knåpar in det i Gympact som sedan frågar vad det ska kosta dig om du inte gör det. Alltså riktiga pengar som det kostar dig om du inte tränar. Så kallad motivation. Du kan välja allt ifrån $5 till $50 dollar. Om du inte tränar får du pröjsa angivet belopp. Men nu till det fina. Om du tränar får du cash istället. Alla latas pengar läggs ihop i en pott som Pact på något klurigt, och troligtvis lukrativt, sätt räknar ut. Och en högre insats från dig ger dig mer pengar tillbaka. Smart va?

Jag har knåpat ihop lite drygt 60 dollar sedan jag sist köpte löparskor. Lite drygt 500 spänn till nya dojor.

Så tack för det Pact. Eller snarare, tack för pengarna. Era lata jävlar.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.