Bring in the produkttestare.

Stora och kända löptidningar gör varje år gedigna reportage om hur man ska hitta nya löpskor. Det är olika parametrar hit och olika parametrar dit. Är du typ X och gillar modell Y så ska du ha modell Z. Aldrig varit min grej. Lite som när man var liten och fick hem nya bamsetidningen och man ”bara skulle dra streck mellan siffrorna” och alla andra barn fick fram att det var en båt eller så medan jag mest fick fram streck.

Igår köpte jag som utlovat nya löparskor. Det blev de gamla vanliga. Fast i uppdaterad variant. Jag frågade expediten om hon tyckte att jag var en dålig människa som bara köper samma löpskor hela tiden. Det tyckte hon inte. Fast hon har nog betalt för att säga så. Ett par Saucony Kinvara 7 alltså. Plus ett par Peregrine 6:or. Jag läste inga produktreportage innan inköpet men efter inköpet lämnade jag över exemplaren till den mest kritiska produkttestaren i vår familj. Hon granskade skorna noga och gjorde ett smaktest på samtliga exemplar. Alla är nu godkända för löpning.

3 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.