GymPact

Trillade över en farlig app förra veckan. GymPact. Eller farlig och farlig. Den är en motivator som påverkar min plånbok. Det funkar helt enkelt så att jag säger till GymPact att den här veckan ska jag träna två gånger och om jag inte gör det så är jag beredd att betala 5$ per gång jag inte gör det. Jag kan ställa in det varje vecka så är det någon vecka då jag verkligen inte kan träna så kan jag justera detta. Appen mäter att jag gör detta genom att jag antingen checkar in på ett gym och är där i minst 30 minuter eller att jag gör springer, cyklar eller går på RunKeeper i minst 30 minuter i en takt på minst 3.22 km/h. Om jag nu inte gör det kommer jag få betala för att ha missat mitt mål. Lyckas jag däremot att träna så får jag en istället en lite summa pengar.Inte mycket men ändå – träna och få cash. Känns som säkra pengar men vi får väl se…

Farligt? Onekligen. Smart? Verkligen! Vill du börja? Klicka här så får du 5$ av mig.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.