En glad bål gör sadisten glad.

Ni trogna läsare av den är sjukbloggen vet säkerligen om att jag haft lite ont i ryggen. Det beror på att jag inte har gjort mina magövningar. Och det borde jag såklart gjort. Och jag vet om det. Men ni vet hur det är. Man hittar på ursäkter. Som att man borde skynda att få i sig lite mat efter träningspasset istället för att göra lite extra sit-ups. Eller att gräset är blött och man inte vill bli blöt. Och så vidare. Och så vidare. Och så vidare.

Men det har jag förstått nu att magövningar är ungefär som vatten för sälar. Som asfalt för asfaltsläggarn. Eller som skruvdragarn för snickarn. Skitviktigt alltså.

Den som fått mig att inse detta är min sadist. Okej hon kallar sig inte sadist utan naprapat men jag tror att hon egentligen i hjärta och själ är sadist. Hon har i alla fall valt ett yrke som matchar det. Det får man ge henne.

Och när jag säger att jag inte tränat är det en sanning med modifikation för det har jag. Bara kanske lite annorlunda än tidigare. Mest legat på golvet och viftat med benen. Upp och ned. Hit och dit. Lite som en skalbagge som hamnat på fel sida. En dag kanske jag ska göra insturuktionsvideos. Det kan bli hur skamligt som helst.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.