Grattis Sofia!

Idag fyller Sofia år.

Vi har lärt känna varandra genom det världsomspännande World wide web. Enligt vissa bara en fluga men ändå – i det här fallet spelade internet en avgörande roll. Grejen är att Sofia fyller år idag. Och i present har hon önskat sig lite pepp. Eller en ponny. Och eftersom jag av princip inte gillar hästar så fick det bli lite pepp.

Första gången vi sågs IRL var i simhallen. Jag var skitnervös. Inte för att Sofia på något sätt är läskig men för att hon enligt uppgift simmar snabbare än Fantomen. Det visade sig stämma. Jag simmade för mitt liv. Men hon var glad och peppande ändå. Trots att jag rimligtvis rörde mig i snigelhastighet.

Så Sofia är fantastisk på att simma. Helt överjävligt faktiskt. Sofia – du är på riktigt en i inspiration i bassängen. Du tränar simning hårdare än någon annan jag känner eller följer på sociala medier och då följer jag ändå sjuuukt många. Överlag tränar du hårdare och mer dedikerat än de flesta. När du säger att du inte ser dig själv som ”tränande” blir det svårt för en annan att tro dig. Ser man dig sedan i bassängen eller bara skuggan av dig på Stockholm Swimrun blir det ännu svårare att tro dig.

Så grattis både på födelsedagen och för grymt genomfört race för Engadin kommer gå som en dans.

One Comment

  • Sofia

    juli 9, 2015 at 9:31 e m

    Tusen, tusen tack! Så himla fina ord! Jag har fortfarande lite svårt att ta in det du skriver och se mig själv så, men jag tror att du har rätt och jag fel.

    Dessutom är du faktiskt jätteduktig i bassängen, och om jag inte lägger på ännu ett kol under hösten kommer du snart ligga bakom och killa mig under fötterna!

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.