Crawla mera.

Ok. Så jag är fyra lektioner in i min crawlkurs. Hittills kan jag stoltsera med att jag troligtvis är den i gruppen som svalt mest bassängvatten. I like the tast of klor on the torsdagar så att säga. Nej men ärligt talat, det är ingen vacker syn än så länge. Vår tränare Henrik är förvisso både snäll och uppmuntrande men jag har fortfarande svårt att tro att det ser ”jättebra ut” när jag kommer framforsande i bassängen, flaxande som om det gällde mitt liv vilket det till viss del gör eftersom jag kämpar hårt för att inte sjunka totalt. Hade det inte varit för att det samtidigt som vår crawlkurs är också är ett gäng dykare som över i bassängen så hade jag varit livrädd varje gång.

Har vi lärt oss något förutom hur dålig magen blir av för mycket klorvatten? Absolut. Jag vet nu i alla fall i teorin hur man gör med armar och ben. Mitt problem är bara att det är så vansinnigt mycket att tänka på samtidigt och tänker jag på armarna så tappar jag benen. Tänker jag på andningen så tappar jag armarna. Fokuserar jag på benen så tappar jag huvudet. Repetera till oändlighet.

Men det ska nog bli simmare av mig också. Kanske.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.