ABSolution

Som ni märker har jag varit väldigt ivrig att testa alla klasser på SATS. Eller ja. Det har gått så där. Det har kommit viktiga saker ivägen. Jag har haft tvätt-tid, putsats silverbesticken, inventerar tåg och andra viktiga saker. Ni vet hur det blir. Men idag var tvätten tvättad, besticken i ordning och inga tåg behövde kontrolleras så jag kom iväg på ABSolution.

Först och främst. Någon på SATS avdelning som bestämmer vad saker skall heta är uppenbarligen från Göteborg. Redan på namnet kan nämligen den klurige som kan engelska räkna ut vad som väntar. Något med ABS. För er som inte kan engelska har det med magen och göra. 30 minuter är klassen. Som ett bättre avsnitt av How I met your mother men mycket jobbigare. Det har mycket fokus på magen såklart, annars hade nog folket som kan engelska och uppskattar bra ordvitsar blivit besvikna. Nu hade vår instruktör för dagen, Kim tröja på sig men jag är rätt övertygad om att han sportar ett eller två par sex pack under där. För han hetsade kraftigt när det kommer till magövningar. Det var inte bara de hederliga sit-upserna i 30 minuter. Det var sidcrunch, upphopp och det ena med det tredje. Allt i intervaller om 40 sekunder och sedan 20 sekunders vila.

Var det jobbigt? Så in i. Är det bra? Troligtvis. Jag är inget träningsorakel men så mycket har jag förstått av träningslära att bålen är moder till all träning. Inte som att någon har fött fram en bål då utan för att mycket av all träning utgår därifrån. Kommer jag gå på ABSolution igen? Yes.

Ses vi där?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.