Morgonlöpning.

Igår fallerade planen. Det blev ingen löpning. Men idag smällde jag på med morgonlöpning. Nu ska vi ta med i beräkning att jag älskar att sova på morgonen. Sova länge. Att gå upp överhuvudtaget är nödvändigt ont. Men jag segade mig upp. Kände mig lite krasslig såklart. Det gör jag alltid när jag tvingas till fysisk aktivitet innan 07. Jag tror jag ska dö men hittills har det gått vägen. Staplade ut över Sankt Eriksgatan. Och runt Kungsholmen. Och hade en kort blogg-meetup med Sara under en bro. Och allt eftersom var det rätt trevligt att springa där i solen.

Morgonlöpning kanske inte är så tokigt trots allt. Lite som att gå till tandläkaren. Skönt efteråt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.