Lunchlöpning.

Ha! Jag har följt mitt träningsprogram slaviskt. Jag sprang med andra ord igår. På lunchen. Alltså bildligt talat. Jag plockade inte ut min lunch och sprang på den utan jag sprang under min lunchrast. Jag jobbar också på ett företag där man får lova att ta 60 min till träning varje vecka så det går att skarva ihop en eller två lunchträningar per vecka utan att för den sakens skull behöva sondmatas vid sin arbetsplats sedan.

Lunchlöpning var för mig en ny företeelse. Det har sina fördelar. Som att det är väldigt lite MAMILS ute. Och att man har tränat när man går hem för dagen och kan ägna sig åt viktiga saker som att pilla naveln och slösurfa på eBay. Nackdelen är den kraftiga eftersvettningen som uppstår i en timme efteråt och som får vilket kontorslandskap som helst att kännas som en bikramyoga-studio. (Inte för att jag varit på bikramyoga men jag inbillar mig att det är varmt.)

Jag sprang och skulle hälsa på kronprinsessan Victoria men det var ett jättehögt stängsel ivägen så jag fick nöja mig att titta lite på deras får. Det känns förövrigt som bra nyttjande av det höga stängslet. Om man nu ändå ska hägna in sig för att skydda sig mot löpande loons kan man ju ändå passa på att ha lite mer nytta av det där stängslet. Och dom har alltså skaffat får. Jag undrar om det är för att Estelle ska ha rejäla husdjur eller om det är matfår. Eller om Victoria kanske gör små koftor av ullen? I så fall – kliar inte det jättemycket? Det känns inte så kungligt.

Nåja. Lunchlöpning får ändå fyra av fem relativt väldoftande löpskor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.