Monday run.

Ingen ordning på det här längre. Sprang i alla fall i måndags. Och i söndags var jag dessutom på gymmet. Så vi börjar där. Först ett möte med the allmighty Hanna. Den personliga tränare. Vi satte mål. Eller Hanna försökte få mig att sätta mål medan jag mest flummade ut i utläggningar om att det är viktigt att må bra snarare än att ha ett mål. Vi landade i att jag skulle tänka lite till. Jag ville dra till och säga att jag skulle springa Stockholm Marathon nästa år men Hanna är klok och ifrågasatte om det verkligen skulle få mig att träna varje dag eller om det bara är något som är coolt att göra. Det ÄR coolt men ja, träna för det verkar jobbigt. Så vi återkommer om målet. Klart är att det kommer handla om både kondition och styrka.

Sedan försökte jag bli vän med gymmet. Även här har Hanna lite kloka tankar som jag tror vem som helst kan knycka. Att titta ut max tre saker att göra innan du går till gymmet. Tre övningar. Inget mer, inget mindre. Se till att utföra dem bra och med fokus. Det räcker och är bättre än att gå dit och mest skrota runt. Så vet du inte vad du ska göra på gymmet – kika på t.ex den här siten innan – välj tre övningar och se till att gör dem. Är du riktigt osäker så kontakta en personlig tränare (jag rekommenderar såklart Hanna, helt subjektivt), jag tycker det är värt pengarna.

Jag hade en idé om att fota på gymmet men det tar fan emot alltså. Alla supergymbloggare som lyckas ta kort på sig själva – hur gör ni? När Hanna är med ska hon få lov att filma någon övning i alla fall. Det kan bli en viral skrattfest.

Sprang en runda i måndags. Kändes oväntat bra. Hade bråttom hem till en tvättid och sådant påverkar alltid löpresultatet positivt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.