Run x2.

Har varit ute på två rundor sen sist. Inne i någon slags löpflow just nu.

I torsdags en fantastisk runda i Lidköping. Ut längs vänern och längst ut på en pir. Kristin var med och kunde ta lite kort. Tveksam på att ta kort på mig själv överlag men eftersom alla balla bloggare gör det kände jag pressen. Så där borde egentligen alla löprundor se ut. Grymt att löpa med vatten på båda sidor om sig. Körde lite fyspass efteråt också. Burpees 10×3 och de vanliga armhävningarna och situpsen.

lidkoping

Att löpningen börjar kännas bra tror jag verkligen har med min höfter att göra. Charmigt va? Nej men genom att få fram dem känns löpningen brutal annorlunda. 2009 sprang jag enormt mycket. Jag bodde på landet i Norge och hade ärligt talat inte så mycket att göra så jag sprang på nästan all ledig tid. Skönt som tusan men resulterade också i ett löparknä som ledde till att jag började cykla istället. Men även efter rehab osv har jag alltid haft lite ont om jag sprungit. Inte mycket och inte farligt men ändå lite. Nike Free och höfterna tror jag motverkar det. Kan säkert vara annat men skitsamma. Jag tror på det och det funkar. Johannes är nöjd.

Hann med en liten runda idag också. Seg som tusan. Och hungrig. Och törstig. Men det blev ändå ett par kilometer.

lordag8

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.