Mat

Goes matblogg.

Jag har sett att alla balla träningsbloggare postar tips på mat. Kan jag vara sämre? Såklart inte. Kost är tydligen viktigt och extra viktig är frukosten. Jag gillar morgonen. Om jag får sova. Att gå upp tidigt och sätta mig att äta frukost en vardag har liksom inte varit min grej. Kudden är skön – havregrynsgröten seg skulle kunna vara en livsdevis för mig. Men tror ni Hanna lät det vara så eller? Icke. Sedan två veckor tillbaka käkar jag frukost och min bästa frulle är en smootihe. Mest för att det går fort att göra och fort att få i sig hence jag kan ligga kvar i sängen länge.

Den bästa smoothien just nu görs enligt följande princip (recept om man så vill):

smoothie

1 näve hallon (tänk på att jag är tjänsteman, alltså inte jättemånga hallon)

3 jordgubbar (en bra dag tar jag fyra)

1 skvätt tranbärsjuice

1 skvätt äpplejuice

1 näve havregryn

Mixa – drick – gå till jobbet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.