Löp.

I fredags började jag läsa Born to run. Ni som har läst den vet att den handlar mycket om tarahumara och hur lätta detta folk är på foten, hur långt de kan springa och med vilken stil de gör det. Utan vidare kan de ge sig iväg och springa flera mil utan några större problem. De rör sig som små gaseller över de mexikanska bergen. Kan dom kan jag tänkte jag sonika. Nu tror jag kanske inte att vackert är ett ord som skulle passa bra för att beskriva mig när jag lufsade upp för Skansen Lejonet men helt ärligt gick löpningen lite, lite lättare idag. Om det är för att jag börjat läsa boken eller för att jag börjat träna är oklart. Men vi kan väl säga som så att jag känner mig inte så övertygad om bokens magi för min egen löpning så jag tänker överge träningen. Så kan vi säga.

Imorgon ny vecka – nya tag. ViPR igen.

28april

 

4 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.