Fuktigt.

Jag valde cykeln framför NTC idag. Så här i efterhand är jag rätt övertygad om att NTC hade varit ett torrare val. Jag hade lika gärna kunnat bada på Valhalla i cykelkläder om vi säger så. Uppenbarligen är folk överlag kloka när det gäller det här att inte utöva utomhussporter när det regnar. Mötte en person fram till 8 km slingan. Är 97,2% övertygad om att han sprang för att kunna skriva om det på sin blogg. Han såg inte direkt ut att njuta av sin löprunda för att uttrycka sig i milda ordalag.

På det hela taget inte en tokig premiärrunda trots regnet. Ingen skogskörning att tala om men med tanke på att jag har ett akut behov av att byta bromsar känns det som ett klokt val. Men som sagt – lyckad premiär. Ni ser ju själva hur otroligt glad och hurtig jag ser ut på bilden. 15,05 km enligt min GPS men den började inte mäta förrän vid Valhalla så egentligen är det lite längre. Men anyhow.

runda24april

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.