SHFT

Mycket Youtube och lite hockey.

I ärlighetensnamn extremt lite hockey. Inget alls för att vara mer specifik på den punkten. Ungefär som med bloggandet. YouTube-kanalen har haft mer regelbundenhet och jag måste bli bättre på att kors-posta och så vidare och så vidare. (Eller så måste jag inte det, därom tvistar de lärde.)

Frånvaron här har däremot inneburit närvaro i väldigt många träningspass och jag lägger en period med riktigt bra träning bakom mig. Mitt enda fall-out från schemat de senaste veckorna var i söndags. Halsen ville inte vara med och då ska det inte tränas.

Och även om inspirationen till nya inlägg har trutit så har jag skruvat mycket på gamla inlägg för att öka sökmotorsoptimeringen. Jag rankar fortfarande äckligt högt på en del sökord, vilket jag är både glad och tacksam för eftersom det genererar en strid och aldrig (well) sinande ström av besökare. Roligt att ta data, skruva, vänta och kolla på datan igen. Typ halva grejen för mig med bloggen.

Det sagt. Dags att blogga lite mer. Snart.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.