Simskola

Kort intervallserie.

Ha. Två inlägg i rad. Nu bombar vi på. När inspirationen finns så är det bara att ta tillvara på den som en kamel tar tillvara på vattnet i sina pucklar. Kanske inte den bästa liknelsen men NI FATTAR. Tror jag.

Simmade i måndags. Och en BRUTALT rolig kort intervallserie. Här hade jag om jag varit mer klämgo och peppande istället för lagom trött och snart medelålders, dängt till med ett SOM JAG BARA MÅSTE DELA MED MIG AV. Men eftersom jag inte är det så skriver jag bara ner skiten.

3x(
8x50m @1:00
4x25m @0:45
100m löst)
sammansatt + paddlar + dolme/fenor

För er som tyckte det där var rena grekiskan. Misströsta ej. Alltså. Tre intervaller med 8x50m, start varje minut. Vilan blir alltså så lång som man gör den. Simmar du på 45 sek blir vilan 15 sek osv osv. Direkt på (ingen extra smyg-vila nu!) på 4x25m med start var 45:e sekund. Samma koncept som ovan. Följt direkt av 100m löst/bröstsim. Upprepa detta två gånger till. På de sista två lägg till valfria redskap. Företrädesvis paddlar på intervall 2 och fenor på intervall 3.

Svinskoj. Svinjobbigt. Svinhärligt efteråt.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.