Nachosemla

Nachosemla

Nachosemla. Är det verkligen något att hänga i julgranen? Vi återkommer snart till om det är det eller inte samt eventuell lämplighet att äta semla innan julgranen kastats ut.

En god anledning att motionera, förutom att det ser bra ut på Instagram, är att man inte behöver tänka exakt lika noga på vad som glider ner i magsäcken. Man kan helt enkelt äta lite som man kunde när man var 13 och kunde äta precis vad som helst eftersom en ämnesomsättning gick på någon form av tonårs-boost. Det kanske är att överdriva att säga att man kan äta exakt vad som helst i vilken mängd som helst bara för att man tar på sig ett par tights lite då och då men ni fattar grejen. Hade jag varit en person som velat vara med i någon fitnessfestival eller så hade den här filosofin inte gått men nu ska jag inte det så förstå glädjen när big boss langar fram en nachosemla efter min lunchlöpning idag. Som att vinna på triss typ.

Det ska tilläggas att innan nachosemla ens var ett begrepp har jag varit ett stort fan av alternativa semlor. Eller för att uttrycka det mer kärnfullt, jag gillar egentligen alla former av semlor eftersom det är en genialisk uppfinning som blandar allt bra som finns. När semmelwrappen kom blev jag ett hängivet (och köande) fan av den raskt. Eventuellt åt jag ett par för många.

Nachosemla – hur är den?!

 

Nachosemla

En styck nachosemla

Okej. Så kärnfrågan då. Hur smakar den? Bra såklart eftersom den innehåller alla grejer en bra semla ska innehålla (kardemumma-bröd, grädde och mandelmassa). Svårt att misslyckas med den kombon. Det är ovant att själva brödet är hårt och att det är dippa som gäller men hej – jag är inte den som är den och att kunna gräva upp en ordentlig klump med mandelmassa och grädde, inte mig emot. Och det är inte utan att man saknar något redigt att hålla i men som sagt, man är ju inte den som är den.

Nachosemla från Mr Cake får 4 av 5 lagom smutsiga löparskor.

Och får man äta semlor innan man har kastat ut julgranen? Det får man.

Har du testat nachosemlan eller skulle du kunna tänka dig att testa den?

(Bloggen återgår härmed till sina vanliga ankedoter om halv-seriös träning.)

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.