Så hittar du nya löprundor!

Vi människor är vanemänniskor. Det gäller inte minst i löpspåret. I alla fall för egen del. Det ska mycket till för att jag ska byta löprunda utan ska jag springa X antal kilometer så ger jag mig ut på de gamla vanliga ställena. Trots att det egentligen inte finns någon större anledning till att bara springa på samma sätlle förutom att det är lite praktiskt.

Så vad gör man då om man vill hitta nya ställen? Jag har två tips för att hitta nya rundor. Använder dem mest när jag är ute och reser till nya platser men det går såklart helt sjukt bra att använda dem hemmavid också. Någon påpekade att det är ”bara att ge sig ut och springa” men då vill jag kontra med att jag är en ängslig själ som inte gillar att springa alltför vilse. Och helst ha lite koll på att det faktiskt går och springa där jag har tänkt.

Nu väntar jag bara på en app som berättar att det inte finns några vilda djur som gillar att äta löpare där jag har tänkt att springa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.