Gone Youtube.

En del skaffar sommarkatt. En del skaffar sommarstuga. Andra skaffar sommarprojekt på Youtube. Jag tillhör den senare kategorin.

Jag har klurat på det här ett tag. Youtube är det sociala medie jag minst behärskar. Whatsoever. En del kanske inte vet att jag en gång i tiden har arbetat på heltid med sociala medier. Det är sant. Back in the days när sociala medier var relativt nytt (nåja) och ingen visste något. Speciellt inte inom mitt gebit HR. Då jobbade jag mycket med sociala medier relaterat till HR. Men Youtube gav jag mig aldrig på.

Och det är alltså det jag ska göra nu. I sommar. Minst en film i veckan under hela julimånad. Jag lämnar inga som helst garantier för att det här kommer bli bra. På något sätt. Det blir ett sät för mig att lära mig ett och annat om rörlig bild. Och Youtube.

Om du inte vill missa någon film. Klicka här så prenumererar du på min Youtube-kanal. Om du kan stå ut med det vill säga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.