London

London calling

Emellanåt får jag resa lite i jobbet. Oftast är det till New York men ibland blir det till andra delar av världen också och förra veckan var det dags för fyra dagar i London. De flesta människor suckar avundsjukt när jag nämner att jag får resa i jobbet och visst har det sina fördelar men för att vara helt ärlig så är det oftast så att det som hinns med på en vecka i jobbet är att se kontor eller konferensrum, en och annan restaurang och ett hotell. Inte tråkigt men heller inte glamour och ballonger varje dag.

Men! Den stora behållningen för egen del vid alla resor är nya löprundor. Jag blir som ett litet barn på julafton. Sitter uppe kvällarna innan och tittar på Movescount och planerar löprundor. Planen för London blev väldigt tydlig och det var att sticka ner till Hyde Park och Regents Park. Parker liksom. Hur fel kan det bli? Inte alls.

Så jag gjorde det. Det var gött. Sprang tisdag, onsdag och torsdag. Hade en svag plan på att springa fredag också men struntade i det och tog sovmorgon istället…

Den här veckan blir det simning och löpning på de gamla vanliga ställena. Inte så tråkigt det heller.

 

One Comment

  • pilla

    april 24, 2017 at 7:35 e m

    Perfekt paus i jobbresandet med lite spring. Själv får jag mest resa på endagstrippar och då blir det spring från checkin till gaten ungefär… Flygplatsintervaller.

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.