Kom igen Johannes!

London calling

London

London

Emellanåt får jag resa lite i jobbet. Oftast är det till New York men ibland blir det till andra delar av världen också och förra veckan var det dags för fyra dagar i London. De flesta människor suckar avundsjukt när jag nämner att jag får resa i jobbet och visst har det sina fördelar men för att vara helt ärlig så är det oftast så att det som hinns med på en vecka i jobbet är att se kontor eller konferensrum, en och annan restaurang och ett hotell. Inte tråkigt men heller inte glamour och ballonger varje dag.

Men! Den stora behållningen för egen del vid alla resor är nya löprundor. Jag blir som ett litet barn på julafton. Sitter uppe kvällarna innan och tittar på Movescount och planerar löprundor. Planen för London blev väldigt tydlig och det var att sticka ner till Hyde Park och Regents Park. Parker liksom. Hur fel kan det bli? Inte alls.

Så jag gjorde det. Det var gött. Sprang tisdag, onsdag och torsdag. Hade en svag plan på att springa fredag också men struntade i det och tog sovmorgon istället…

Den här veckan blir det simning och löpning på de gamla vanliga ställena. Inte så tråkigt det heller.

 

Exit mobile version