Löpteknik

The long way back.

Jag har inte haft en vettig löpvecka sedan första veckan i november. Smaka på den.

Nu verkar det äntligen, äntligen, äntligen ha vänt efter en sjukdomsperiod som varit av och på i sex veckor. Jag vill poängtera att jag i normala fall försöker känna efter så lite som möjligt. Kanske lite väl lite till och med och har sprungit när det varit tveksamt om det egentligen var hälsosamt. Det har verkligen varit kassa sex veckor. Fråga min fru hur jag blir när jag inte får träna. Det är ingen höjdare för någon av de iblandade.

Löpåret 2016

Löpåret 2016

Det har funnits hopp som försvunnit lika fort som det har kommit. Dessvärre. Jag har trott att jag varit frisk för att dagen efter blivit krasslig igen. Förra veckan började det vända i New York med tre försiktiga löppass bara för att i måndags bli helt utslagen av magsjuka eller matförgiftning. Någonstans där tappade jag hoppet om att springa mer i år. Nästan i alla fall. Men kanske var det bra att bli riktigt sänkt ett par dagar. För nu. Nu känns det, peppar peppar och ta i trä och allt vad det är, som om vi är ute ur skiten.

Eller ja. Vi är ute ur sjukdommarna i alla fall. Skiten har precis börjat. Löppasen i New York och mina två hemma i Ed har varit skit. Jag gissar att det är precis vad man kan förvänta sig efter att inte ha sprunigt mer än ett par tappra kilometer de senaste sex veckorna men ändå. Det är tungt att börja om. Att springa nio kilometer med två ben som känns som betongsuggor. Men det är bara att ta suggorna vid hornen och börja springa igen. Och börja längta efter mjölksyran.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.